rettvenstre.no

Heia Norge!

VG har iblant en vignett de kaller “Heia Norge!”. Den bruker de hver gang de skal gjøre narr av norsk byråkrati og skriver saker om folk som blir urimelig behandlet av det offentlige. Jeg vet om en sak som fortjener å komme i den kategorien. Min barndoms fotballbane er gjenstand for årets dummeste oppgjør mellom ulike offentlige instanser. Bergen kommune og Vegvesenet klarer ikke å bli enige om hvordan problemet skal løses.

I mellomtiden mangler den nye kunstgressbanen på Møhlenpris cornerflagg! Og sånn har det faktisk vært ganske lenge nå. Hjørnet av banen er rett og slett vekk. Det må tas fra veiarealet ved siden av, og det nekter vegvesenet å gå med på.

Er det mulig?

Selv tar jeg helgen i landets vakreste by, med eller uten cornerflagg. God helg til alle!

1 Comment

    det utrolige her er vel ikke veivesenet, men den håpløse idrettsklubben som mener å ha rett på å forsyne seg enda mer av en veibane som de allerede har fått (i mine øyne) for mye av.

    Jeg foreslår at vi bygger en liten tunnel under det cornerflagget, men kun om det finansieres gjennom Djervs vaffel- og loddsalg!!

    ellers: God helg!

Leave a Reply